Uloguj se
U procesu proizvodnje likera Manastir Žiča ima implementiran HACCP sistem. Proizvodnja se obavlja u skladu sa zahtevima HACCP, DPP i DHP, kao i prema uputstvu Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede od 2011. godine.
Manastirski liker od višnje prepoznatljiv je po svojoj kraljevsko crvenoj boji. Prirodna svojstva soka od višnje u potpunosti su očuvana.
Купиново вино је десертно воћно вино заслађено грожђаним шећером.
Стаклена амбалажа 0.75л
Domaći sok od maline, u staklenoj ambalaži od 720ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od domaćih malina. Bez aditiva i konzervansa.
Domaći sok od jabuke, u staklenoj ambalaži od 720ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Ručno rađeni
Sastav: kokosovo ulje, ricinusovo ulje, suncokretovo ulje, palmina mast, natrijum hidroksid, destilovana voda, etarsko ulje ruzmarina.
Domaći sok od breskve i jabuke, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiča, od domaćih bresvki i jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Krema za ruke sa najfinijim maslinovim uljem ranog roda zelenih maslina i provitaminom B5.
Pakovanje od 75ml.
Spoj najfinijeg maslinovog ulja ranog roda zelenih maslina (αγουρέλαιο) sa uljem badema, ekstraktom nevena i prirodnog biosaharida, održava prirodnu vlažnost kože i smekšava suve, naborane i iritirane ruke.
Ručno rađeni
Sastav: kokosovo ulje, ricinusovo ulje, suncokretovo ulje, palmina mast, natrijum hidroksid, destilovana voda, etarsko ulje lavande.
Balzam za usne u futroli od bambusa.
Najfinije maslinovo ulje ranog roda zelenih maslina čini da ovaj jedinstveni balzam, osim sto neguje i štiti usne, ima lekovito dejstvo i doprinosi suzbijanju kožnih problema.