Uloguj se
U procesu proizvodnje likera Manastir Žiča ima implementiran HACCP sistem. Proizvodnja se obavlja u skladu sa zahtevima HACCP, DPP i DHP, kao i prema uputstvu Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede od 2011. godine.
Domaći sok od maline, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od domaćih malina. Bez aditiva i konzervansa.
Crveno vino od sorte grožđa muskat hamburg, uzgojenog u manastirskim vinogradima.
Staklena ambalaža 0.75l
Alk. 11% VOL
Hranljiva krema sa najfinijim maslinovim uljem ranog roda zelenih maslina, noćnim cvetom i ekstraktom morskih algi
Pakovanje od 60ml.
Najfinije maslinovo ulje ranog roda zelenih maslina (αγουρέλαιο) i ulje argana sa uljem noćnog cveta i ekstrakt morskih algi pojačavaju živost i gustinu kože, doprinose prevenciji bora i aktivno deluju hraneći i obnavljajući prirodnu membranu kože.
Domaći sok od breskve i jabuke, u staklenoj ambalaži od 720ml. Proizvedeno u Manastiru Žiča, od domaćih bresvki i jabuka.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Ručno rađeni
Sastav: kokosovo ulje, ricinusovo ulje, suncokretovo ulje, palmina mast, natrijum hidroksid, destilovana voda, aroma ruže
Manastirski liker od kajsije prepoznatljiv je po svojoj jarkoj narandžastoj boji, intezivnom ukusu i mirisu zrele kajsije. Prirodna svojstva kaše od kajsije su u potpunosti sačuvana.
Kutija za likere napravljena je od čvrstog kartona sa naštampanim voćnim motivima i logoom manastira Žiče u visokoj rezoluciji. Idealno odgovara likerima koje proizvodi manastir Žiča.
Ručno rađeni
Sastav: kokosovo ulje, ricinusovo ulje, suncokretovo ulje, palmina mast, natrijum hidroksid, destilovana voda, etarsko ulje majkine dušice.
Balzam za usne u futroli od bambusa.
Najfinije maslinovo ulje ranog roda zelenih maslina čini da ovaj jedinstveni balzam, osim sto neguje i štiti usne, ima lekovito dejstvo i doprinosi suzbijanju kožnih problema.
Domaći sok od jabuke, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.