Uloguj se
U procesu proizvodnje likera Manastir Žiča ima implementiran HACCP sistem. Proizvodnja se obavlja u skladu sa zahtevima HACCP, DPP i DHP, kao i prema uputstvu Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede od 2011. godine.
Domaći sok od kruške i jabuke, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od kruški i jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Crveno vino od sorte grožđa muskat hamburg, uzgojenog u manastirskim vinogradima.
Staklena ambalaža 0.75l
Alk. 11% VOL
Domaći sok od šargarepe i jabuke, u staklenoj ambalaži od 7200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od domaćih šargarepa i jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Tokom procesa destilacije u kome se dobijaju etarska ulja, hidrolat (cvetna vodica) se izdvaja kondenzacijom, kao nusprodukt tog procesa. Budući da sadrži mnogobrojne aromatične i lekovite biljne supstance, njegovo dejstvo vrlo je slično etarskom ulju, što ga čini izuzetno vrednim terapijskim sredstvom.
Proizvodi: Manastir Svetog Stefana, Gornje Žapsko, Vranje
Sastav: gel, čili, đumbir, lekovite biljke, kristali mentola.
Zapremina: 60ml
Sastav: ekstrakt cveta nevena (Calendulae flos), kore kestena (Hippocastani cortex), korena gaveza (Symphyti radix), nadzemnog dela kokotca (Meliloti herba), ranilista (Betonicae herba), zlatnice (Solidaginis herba), ploda šipurka (Cynosbati fructus), listova čuvarkuće (Sempervivi folium), pčelinji vosak, med, mentol.
Manastirski liker od višnje prepoznatljiv je po svojoj kraljevsko crvenoj boji. Prirodna svojstva soka od višnje u potpunosti su očuvana.
Liturgijsko vino se pravi od najboljeg grožđa iz manastirskih vinograda koji okružuju Žiču.
Domaći džem od šipurka kremaste teksture pripremljen po tradicionalnoj manastirskoj recepturi, pri čemu su sva lekovita svojstva ove biljke sačuvana.
Staklena ambalaža 350g
Domaći sok od jabuke, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.