Uloguj se
U procesu proizvodnje likera Manastir Žiča ima implementiran HACCP sistem. Proizvodnja se obavlja u skladu sa zahtevima HACCP, DPP i DHP, kao i prema uputstvu Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede od 2011. godine.
Domaći sok od kruške i jabuke, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od kruški i jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Domaći sok od breskve i jabuke, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiča, od domaćih bresvki i jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Ručno rađeni
Sastav: kokosovo ulje, ricinusovo ulje, suncokretovo ulje, palmina mast, natrijum hidroksid, destilovana voda, etarsko ulje nane.
Ručno rađeni
Sastav: kokosovo ulje, ricinusovo ulje, suncokretovo ulje, palmina mast, natrijum hidroksid, destilovana voda, etarsko ulje bosiljka.
Domaći sok od kruške i jabuke, u staklenoj ambalaži od 720ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od kruški i jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Manastirski liker od domaćeg matičnog soka aronije, dobijenog hladnim ceđenjem aronije sa manastirskog imanja je savršeno zdrav liker bez šećera. Prepoznatljiv po svojoj rubin crvenoj boji i intezivnom mirisu i ukusu, odličan je za konzumaciju pre jela, kao aperitiv ili uz crnu kafu.
Liturgijsko vino se pravi od najboljeg grožđa iz manastirskih vinograda koji okružuju Žiču.
Domaći sok od kupine, u staklenoj ambalaži od 720ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od domaćih kupina. Bez aditiva i konzervansa.
Sastav: gel, čili, đumbir, lekovite biljke, kristali mentola.
Zapremina: 60ml
Domaći džem od šipurka kremaste teksture pripremljen po tradicionalnoj manastirskoj recepturi, pri čemu su sva lekovita svojstva ove biljke sačuvana.
Staklena ambalaža 350g