Uloguj se
Manastirski liker od domaćeg matičnog soka aronije, dobijenog hladnim ceđenjem aronije sa manastirskog imanja je savršeno zdrav liker bez šećera. Prepoznatljiv po svojoj rubin crvenoj boji i intezivnom mirisu i ukusu, odličan je za konzumaciju pre jela, kao aperitiv ili uz crnu kafu.
Domaći sok od maline, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od domaćih malina. Bez aditiva i konzervansa.
Sastav: etanolno-vodeni ekstrakt lista bokvice (Plantaginis majoris folium), korena vilinog sita (Carlinae radix), lista kupine (Rubi fruticosi folium), cveta nevena (Calendulae flos), cveta hajdučke trave (Millefolii flos), herbe ranilista (Betonicae herba), cveta kamilice (Chamomillae flos), korena maslačka (Taraxaci radix), lista žalfije (Salviae folium), herbe kičice (Centaurii herba), herbe kantariona (Hyperici herba).
Proizvodi: Manastir Svetog Stefana, Gornje Žapsko, Vranje
Sastav: ekstrakt cveta nevena (Calendulae flos), kore kestena (Hippocastani cortex), korena gaveza (Symphyti radix), nadzemnog dela kokotca (Meliloti herba), ranilista (Betonicae herba), zlatnice (Solidaginis herba), ploda šipurka (Cynosbati fructus), listova čuvarkuće (Sempervivi folium), pčelinji vosak, med, mentol.
Slatko napravljeno od mirišljavih ruža sa manastirskog imanja po tradicionalnom žičkom receptu, 250gr
Informacije o ceni i dostavi šarana iz manastira Žiče za Beograd mogužete pronaći na sledećem linku:
https://prodavnica.zica.org.rs/cir/clanak/manastirski-saran-u-beogradu
Domaći sok od jabuke, u staklenoj ambalaži od 720ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Ručno rađeni
Sastav: kokosovo ulje, ricinusovo ulje, suncokretovo ulje, palmina mast, natrijum hidroksid, destilovana voda, etarsko ulje bosiljka.
Domaći sok od jabuke, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Manastirski liker od kajsije prepoznatljiv je po svojoj jarkoj narandžastoj boji, intezivnom ukusu i mirisu zrele kajsije. Prirodna svojstva kaše od kajsije su u potpunosti sačuvana.