Јабуково сирће је врста сирћета које настаје ферментацијом природног сока од јабука, без додатка шећера.
Види јошПохвала на Свечасно Успеније Богоматере Светог Јована Дамаскина, прев. са грчког епископ Атанасије (Јевтић)
Види јошЛикер од кајсије који производи манастир Жича направљен је од воћне каше у којој је сачуван квалитет и интензивни мирис свежег зрелог воћа.
Види јошКњига Митрополита Антонија Блума „Како се суочити са болешћу“ представља друго, допуњено издање књиге „Живот. Болест. Смрт.“ која је објављена у издању Манастира Жиче 2016. године.
Види јошКупиново вино је домаће десертно воћно вино благог и ароматичног укуса које производи манастир Жича.
Види јошХристос Васкрсе! Васкрс у Светој Жичи 2020.године. Погледајте снимак богослужења.
Види јошСестринство манастира Жиче, чувајући традицију у сваком погледу, па и у својој производњи, постарало се да њоме обухвати и старе сорте ружа, које су од давнина биле саставни део трпезе, али и основа за негу коже.
Види још