Услови коришћења

 

 

Правила и услови коришћења сајта 

 

Хвала што сте посетили сајт и интернет продавницу манастира Жиче. Ваш приступ, као и коришћење овог вебсајта подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област пословања. Приступом и коришћењем овог вебсајта, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења без ограничења, молимо Вас да напустите наш вебсајт.

 

Власништво садржаја

 

Садржаји објављени на вебсајту манастира Жиче, власништво су манастира Жиче и могу се употребљавати само у некомерцијалне сврхе, при чему се морају поштовати и сва наведена упозорења о ауторским правима. Није дозвољено мењати садржај овог вебсјта ни на који начин, нити га репродуковати или јавно приказивати, изводити, дистрибуирати или на други начин користити у јавне или комерцијалне сврхе. Пре било какве употребе материјала и текстова са овог сајта најбоље да нас контактирате путем е-мejла и затражите дозволу.


Ваша употреба вебсајта

Садржај интернет сајта може садржати нетачне податке или штампарске грешке. Промене на интернет сајту се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, Аутор се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом интернет сајту. Такође, Аутор не гарантује да ће интернет сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је интернет сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером.

Изузеће од одговорности

Интернет сајт користите на сопствени ризик. Аутор није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења, или је у некој вези са коришћењем интернет сајта или његовог садржаја.

Измена услова коришћења

Аутор може у сваком тренутку изменити ове услове коришћења тако што ће ажурирати овај текст. Ви ћете аутоматски бити обавезани новим условима коришћења садржаним у изменама, те би из тог разлога требало да периодично посетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима коришћења.