Jabukovo sirće je vrsta sirćeta koje nastaje fermentacijom prirodnog soka od jabuka, bez dodatka šećera.
Vidi jošLiker od kajsije koji proizvodi manastir Žiča napravljen je od voćne kaše u kojoj je sačuvan kvalitet i intenzivni miris svežeg zrelog voća.
Vidi jošKupinovo vino je domaće desertno voćno vino blagog i aromatičnog ukusa koje proizvodi manastir Žiča.
Vidi jošSestrinstvo manastira Žiče, čuvajući tradiciju u svakom pogledu, pa i u svojoj proizvodnji, postaralo se da njome obuhvati i stare sorte ruža, koje su od davnina bile sastavni deo trpeze, ali i osnova za negu kože.
Vidi jošRibnjak Svetog Vladike Nikolaja žičkog u Manastiru Žiči pre dve godine je započeo sa radom. Šaran se uzgaja u ekološkim uslovima, u nezagađenom okruženju i čistoj vodi, a riba se hrani kvalitetnom hranom. Sve informacije o šaranu koji se uzgaja u ribnjaku Sv. Nikolaja Velimirovića i prodaje u Manastiru Žiči možete dobiti preko email adrese galerija@zica.rs
Vidi jošLikeri manastira Žiče prepoznatljivi su po visokom sadržaju i prirodnoj boji voća, prirodnim sastojcima i dugom postojanošću ukusa. Razdvajanje slojeva je posledica potpune prirodnosti likera, bez dodatih veštačkih stabilizatora.
Vidi jošPrirodne kreme koje proizvodi manastir Žiča napravljene su od kvalitetnih i proverenih, a pre svega prirodnih sastojaka. Obiluju biljnim i eteričnim uljima, cvetnim ekstraktima, prirodnim antioksidantima i lekovitim biljkama.
Vidi jošSapuni koje proizvodi manastir Žiča su ručno rađeni, prirodni sapuni, bez veštačkih boja, mirisa i aditiva.
Vidi jošKnjiga beleži pitanja dece tinejdžerskog uzrasta, koja su postavili blaženopočivšem mitropolitu Sisanije i Sijatiste Pavlu. NJegovi odgovori otkrivaju njegovo iskustvo i poseban dar za komunikaciju sa mladima, kao i snažnu ljubav koju je uvek ispoljavao u razgovoru sa njima. U daljem tekstu navodimo odlomak iz knjige.
Vidi još