Likeri manastira Žiče prepoznatljivi su po visokom sadržaju i prirodnoj boji voća, prirodnim sastojcima i dugom postojanošću ukusa. Razdvajanje slojeva je posledica potpune prirodnosti likera, bez dodatih veštačkih stabilizatora.
Likeri manastira Žiče prepoznatljivi su po visokom sadržaju i prirodnoj boji voća, prirodnim sastojcima i dugom postojanošću ukusa.
Razdvajanje slojeva je posledica potpune prirodnosti likera, bez dodatih veštačkih stabilizatora.
Idealni su za sve vrste svečanosti, organizovane prijeme i za koktele.
U procesu proizvodnje likera Manastir Žiča ima implementiran HACCP sistem. Proizvodnja se obavlja u skladu sa zahtevima HACCP, DPP i DHP, kao i prema uputstvu Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede od 2011. godine.
Napravljen od voćne kaše u kojoj je sačuvan kvalitet i intenzivni miris svežeg zrelog voća. Skladan i veoma sočan ukus plodova kajsije, maline i višnje neće vas ostaviti ravnodušnim.
Napravljen je od matičnog soka domaće aronije dobijenog hladnim ceđenjem plodova biljke. Sok od aronije poznat je po visokom sadržaju raznih vitamina i minerala i jednom od najjačih antioksidansa za detoksikaciju organizma.
Prirodna svojstva soka aronije u potpunosti su očuvana a liker je sačinjen bez dodatog šećera.
Napravljen je od latica starih sorta ruža sa manastirskog imanja. Piće opojnog mirisa i ukusa, bez veštačkih boja i mirisa.