ЛИКЕРИ МАНАСТИРА ЖИЧЕ

ЛИКЕРИ МАНАСТИРА ЖИЧЕ
10.09.2018.

ЛИКЕРИ МАНАСТИРА ЖИЧЕ

Ликери манастира Жиче препознатљиви су по високом садржају и природној боји воћа, природним састојцима и дугом постојаношћу укуса. Раздвајање слојева је последица потпуне природности ликера, без додатих вештачких стабилизатора.

 

Ликери манастира Жиче препознатљиви су по високом садржају и природној боји воћа, природним састојцима и дугом постојаношћу укуса.


liker malina, kajsija i višnja


Раздвајање слојева је последица потпуне природности ликера, без додатих вештачких стабилизатора.

Идеални су за све врсте свечаности, организоване пријеме и за коктелe.

У процесу производње ликера Манастир Жича има имплементиран HACCP систем. Производња се обавља у складу са захтевима HACCP, ДПП и ДХП, као и према упутству Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде од 2011. године.

 

Ликер од малине, кајсије и вишње

 

Направљен од воћне каше у којој је сачуван квалитет и интензивни мирис свежег зрелог воћа. Складан и веома сочан укус плодова кајсије, малине и вишње неће вас оставити равнодушним.
 

 

 

 

Ликер од ароније

 

Направљен је од матичног сока домаће ароније добијеног хладним цеђењем плодова биљке. Сок од ароније познат је по високом садржају разних витамина и минерала и једном од најјачих антиоксиданса за детоксикацију организма.

Природна својства сока ароније у потпуности су очувана а ликер је сачињен без додатог шећера.

 

Ликер од руже

 

Направљен је од латица старих сорта ружа са манастирског имања. Пиће опојног мирисa и укусa, бeз вeштaчких бoja и мирисa.

 

ликер од руже