Улогуј се
У процесу производње ликера Манастир Жича има имплементиран HACCP систем. Производња се обавља у складу са захтевима HACCP, ДПП и ДХП, као и према упутству Министарства пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде од 2011. године.
Домаћи сок од брескве и јабуке, у стакленој амбалажи од 720мл. Произведено у Манастиру Жича, од домаћих бресвки и јабука.
Без адитива, конзерванса и шећера.
Манастирски ликер од вишње препознатљив је по својој краљевско црвеној боји. Природна својства сока од вишње у потпуности су очувана.
Састав: етанолно-водени екстракт листа боквице (Plantaginis majoris folium), корена вилиног сита (Carlinae radix), листа купине (Rubi fruticosi folium), цвета невена (Calendulae flos), цвета хајдучке траве (Millefolii flos), хербе ранилиста (Betonicae herba), цвета камилице (Chamomillae flos), корена маслачка (Taraxaci radix), листа жалфије (Salviae folium), хербе кичице (Centaurii herba), хербе кантариона (Hyperici herba).
Домаћи сок од крушке и јабуке, у стакленој амбалажи од 720мл. Произведено у Манастиру Жичи, од крушки и јабука узгајаних у манастирском воћњаку.
Без адитива, конзерванса и шећера.
Домаћи сок од јабуке, у стакленој амбалажи од 200мл. Произведено у Манастиру Жичи, од јабука узгајаних у манастирском воћњаку.
Без адитива, конзерванса и шећера.
Ракија од грожђа је ракија произведена из дестилата грожђа сорте мускат хамбург гајеног и однегованог на имању манастира Жиче.
Стаклена амбалажа 500мл
ВОЛ 41%
Литургијско вино се прави од најбољег грожђа из манастирских винограда који окружују Жичу.
Ручно рађени
Састав: кокосово уље, рицинусово уље, сунцокретово уље, палмина маст, натријум хидроксид, дестилована вода, етарско уље мајкине душице.
Домаћи џем од шипурка кремасте текстуре припремљен по традиционалној манастирској рецептури, при чему су сва лековита својства ове биљке сачувана.
Стаклена амбалажа 350г