Uloguj se
U procesu proizvodnje likera Manastir Žiča ima implementiran HACCP sistem. Proizvodnja se obavlja u skladu sa zahtevima HACCP, DPP i DHP, kao i prema uputstvu Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede od 2011. godine.
Domaći sok od kruške i jabuke, u staklenoj ambalaži od 720ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od kruški i jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Informacije o ceni i dostavi šarana iz manastira Žiče za Beograd mogužete pronaći na sledećem linku:
https://prodavnica.zica.org.rs/cir/clanak/manastirski-saran-u-beogradu
Ručno rađeni
Sastav: kokosovo ulje, ricinusovo ulje, suncokretovo ulje, palmina mast, natrijum hidroksid, destilovana voda, etarsko ulje ruzmarina.
Domaći sok od kruške i jabuke, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od kruški i jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Liker od ruže je napravljen od latica starih sorta ruža sa manastirskog imanja. Piće opojnog mirisa i ukusa, bez veštačkih boja i mirisa.
Manastirski liker od domaćeg matičnog soka aronije, dobijenog hladnim ceđenjem aronije sa manastirskog imanja je savršeno zdrav liker bez šećera. Prepoznatljiv po svojoj rubin crvenoj boji i intezivnom mirisu i ukusu, odličan je za konzumaciju pre jela, kao aperitiv ili uz crnu kafu.
Domaći sok od kupine, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od domaćih kupina. Bez aditiva i konzervansa.
Tokom procesa destilacije u kome se dobijaju etarska ulja, hidrolat (cvetna vodica) se izdvaja kondenzacijom, kao nusprodukt tog procesa. Budući da sadrži mnogobrojne aromatične i lekovite biljne supstance, njegovo dejstvo vrlo je slično etarskom ulju, što ga čini izuzetno vrednim terapijskim sredstvom.
Proizvodi: Manastir Svetog Stefana, Gornje Žapsko, Vranje
Ručno rađeni
Sastav: kokosovo ulje, ricinusovo ulje, suncokretovo ulje, palmina mast, natrijum hidroksid, destilovana voda, etarsko ulje nane.