Uloguj se
U procesu proizvodnje likera Manastir Žiča ima implementiran HACCP sistem. Proizvodnja se obavlja u skladu sa zahtevima HACCP, DPP i DHP, kao i prema uputstvu Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede od 2011. godine.
Manastirski liker od domaćeg matičnog soka aronije, dobijenog hladnim ceđenjem aronije sa manastirskog imanja je savršeno zdrav liker bez šećera. Prepoznatljiv po svojoj rubin crvenoj boji i intezivnom mirisu i ukusu, odličan je za konzumaciju pre jela, kao aperitiv ili uz crnu kafu.
Preporučuje se za: ciste na jajnicima, miome na materici, neredovne menstrualne cikluse, sindrom policističnih jajnika.
Ne preporučuje se kod: trudnoće, dojenja alergije na polen ili bilo koji sastojak preparata.
Sastav: etanolno-vodeni ekstrakt herbe virka (Alhemillae herba), korena omana (Inulae radix), cveta nevena (Calendulae flos), cveta hajdučice (Millefolii flos), herbe bele mrtve koprive (Lamii albi herba), lista žalfije (Salviae folium), lista divlje maline (Rubi idaei folium).
Proizvodi: Manastir Svetog Stefana, Gornje Žapsko, Vranje
Liker od ruže je napravljen od latica starih sorta ruža sa manastirskog imanja. Piće opojnog mirisa i ukusa, bez veštačkih boja i mirisa.
Domaći sok od šargarepe i jabuke, u staklenoj ambalaži od 7200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od domaćih šargarepa i jabuka uzgajanih u manastirskom voćnjaku.
Bez aditiva, konzervansa i šećera.
Domaći sok od kupine, u staklenoj ambalaži od 200ml. Proizvedeno u Manastiru Žiči, od domaćih kupina. Bez aditiva i konzervansa.