Улогуј се
Крема за руке са најфинијим маслиновим уљем раног рода зелених маслина и провитамином Б5.
Паковање од 75мл.
Спој најфинијег маслиновог уља раног рода зелених маслина (αγουρέλαιο) са уљем бадема, екстрактом невена и природног биосахарида, одржава природну влажност коже и смекшава суве, наборане и иритиране руке.
Ракија од грожђа је ракија произведена из дестилата грожђа сорте мускат хамбург гајеног и однегованог на имању манастира Жиче.
Стаклена амбалажа 500мл
ВОЛ 41%
Састав: етанолно-водени екстракт листа боквице (Plantaginis majoris folium), корена вилиног сита (Carlinae radix), листа купине (Rubi fruticosi folium), цвета невена (Calendulae flos), цвета хајдучке траве (Millefolii flos), хербе ранилиста (Betonicae herba), цвета камилице (Chamomillae flos), корена маслачка (Taraxaci radix), листа жалфије (Salviae folium), хербе кичице (Centaurii herba), хербе кантариона (Hyperici herba).
Купиново вино је десертно воћно вино заслађено грожђаним шећером.
Стаклена амбалажа 0.75л
Састав: екстракт цвета невена (Calendulae flos), цвета камилице (Chamomillae flos), надземног дела ивањског цвећа (Galii veri herba), цвета смиља (Helichrysi flos), етарско уље камилице, подлога.
Производи: Манастир Светог Стефана, Горње Жапско, Врање
Ручно рађени
Састав: кокосово уље, рицинусово уље, сунцокретово уље, палмина маст, натријум хидроксид, дестилована вода, етарско уље нане.
Литургијско вино се прави од најбољег грожђа из манастирских винограда који окружују Жичу.
Током процеса дестилације у коме се добијају етарска уља, хидролат (цветна водица) се издваја кондензацијом, као нуспродукт тог процеса. Будући да садржи многобројне ароматичне и лековите биљне супстанце, његово дејство врло је слично етарском уљу, што га чини изузетно вредним терапијским средством.
Производи: Манастир Светог Стефана, Горње Жапско, Врање
Домаћи сок од брескве и јабуке, у стакленој амбалажи од 200мл. Произведено у Манастиру Жича, од домаћих бресвки и јабука узгајаних у манастирском воћњаку.
Без адитива, конзерванса и шећера.
Домаћи сок од јабуке, у стакленој амбалажи од 200мл. Произведено у Манастиру Жичи, од јабука узгајаних у манастирском воћњаку.
Без адитива, конзерванса и шећера.