Улогуј се
Мелем делује повољно код: псоријазе, упале зглобова, проширених вена, реуме, херпес зостера, коњуктивитиса, гангрене, декубитуса, синузитиса, бронхитиса, проблематичне коже склоне бубуљицама, ожиљака, бора, храпаве, суве и испуцале коже. Опрез код опекотина, само мање, површинске опекотине, неговати путем облога.
Производи: Манастир Ћелија Пиперска
Манастирски ликер од вишње препознатљив је по својој краљевско црвеној боји. Природна својства сока од вишње у потпуности су очувана.
Домаћи сок од брескве и јабуке, у стакленој амбалажи од 200мл. Произведено у Манастиру Жича, од домаћих бресвки и јабука узгајаних у манастирском воћњаку.
Без адитива, конзерванса и шећера.
Препоручује се за: цисте на јајницима, миоме на материцi, нередовнe менструалнe циклусe, синдром полицистичних јајника.
Не препоручује се код: трудноће, дојења алергије на полен или било који састојак препарата.
Састав: етанолно-водени екстракт хербе вирка (Аlhemillae herba), корена омана (Inulae radix), цвета невена (Calendulae flos), цвета хајдучице (Millefolii flos), хербе беле мртве коприве (Lamii albi herba), листа жалфије (Salviae folium), листа дивље малине (Rubi idaei folium).
Производи: Манастир Светог Стефана, Горње Жапско, Врање
Манастирски ликер од малине препознатљив је по својој малинасто црвеној боји, сочној густини и постојаној слаткоћи. Направљен је од најбоље воћне каше у којој су сачувани квалитетни и интезивни мирис и укус свеже малине.
Домаћи сок од малине, у стакленој амбалажи од 200мл. Произведено у Манастиру Жичи, од домаћих малина. Без адитива и конзерванса.
Домаћи сок од малине, у стакленој амбалажи од 720мл. Произведено у Манастиру Жичи, од домаћих малина. Без адитива и конзерванса.
Домаћи џем од шипурка кремасте текстуре припремљен по традиционалној манастирској рецептури, при чему су сва лековита својства ове биљке сачувана.
Стаклена амбалажа 350г
Манастирски ликер од домаћег матичног сока ароније, добијеног хладним цеђењем ароније са манастирског имања је савршено здрав ликер без шећера. Препознатљив по својој рубин црвеној боји и интезивном мирису и укусу, одличан је за конзумацију пре јела, као аперитив или уз црну кафу.