Prirodni sapuni

Prirodni sapuni
05.09.2020.

PRIRODNI SAPUNI

Sapuni koje proizvodi manastir Žiča su ručno rađeni, prirodni sapuni, bez veštačkih boja, mirisa i aditiva.

 

 

prirodni sapuni

 

Sapuni koje proizvodi manastir Žiča sastoje se od hladno ceđenih ulja i ručno su rađeni u malim serijama. Sastojci prirodnih sapuna su pažljivo birani zbog svojih prednosti, potpuno su prirodni, visokog kvaliteta i blagotvornih svojstava za kožu. Etarska ulja dobijena ceđenjem lekovitog bilja čiste, osvežavaju, hrane, štite i neguju kožu, i istovremeno daju prijatan miris.

 

 

Prirodni sapuni koje proizvodi manastir Žiča kao osnovu imaju hranljiva, hladno ceđena biljna ulja - kokosovo, ricinusovo i suncokretovo ulje, i palminu mast. Lekovite aromatične biljke obogaćuju sapune, kao i etarska ulja lekovitog bilja i prirodni lekoviti proizvodi koji se vekovima koriste u kozmetičke svrhe.

 

 

 

Manastir Žiča ima u ponudi prirodni sapun sa bosiljkom, sa nanom, sa ruzmarinom, zatim sapun sa ružom, sa lavandom, sa pomorandžom i prirodni sapun sa majkinom dušicom. Iz iskustva sestrinstva manastira Žiče, ovako proizveden sapun se može bezbedno koristiti i za lice i za ruke, ne isušuje kožu i ne iritira oči.

 

prirodni sapunprirodni sapun pomorandzaprirodni sapun bosiljak